ראיון טלפוני עם מגייסת, כשיחת היכרות וציפיות משני צדי המתרס. לאחר מכן נקבע ראיון מקצועי עם מהנדסים ומנהלת/מובילה של הקבוצה בחברה. בראיון דיברנו בהרחבה על אופי התפקיד ומה מסגרת האחריות שלי כמהנדסת. כסינו את העבר המקצועי שלי את התפקיד הנוכחי ואיך אני רואה את עצמי בהשתלבות בחברה חדשה. לאחר מכן אמור להיות ראיון עם עוד מנהל קבוצה ובמידת הצורך ראיון HR פלוס VP נוסף.
שאלות מתוך הראיון
1). מערכת web / App אשר נטענת/מגיבה בפלטפורמות השונות בזמן של 1 מילי שניות במקום 3 מילי שניות. א - האם זה באג? ב - מה תעשי? ג - מה אופי הבדיקות שיש לבצע?
2). מערכת קריאת כרטיסים הפועלת ב-WiFi/NFC מחוברת למסד נתונים ; סיס אדמין ; אפליקציה. אלו בדיקות יש לבצע למערכת כזאת?
Phone call general verifications and invitation to google meeting (45 minutes interview with 2 technical questions) 2) Onsite interview with two engineers (mainly system design ~ about 2 hours). 3) Onsite coding day that starts at 0900 with a system design (1 hour) and then you go and implement your design from scratch. Really interesting and positive experience and very nice people.
שאלות מתוך הראיון
They asked about db index and how it's implemented in the background. They also asked me about rate limit logger and how you can implement one.
Cpm ו-cpa. חשוב להבין שזה קמפיין צפיות לכן גם חשוב עלות לצפייה בתוכן. בנוסף, יש להבין שזה קמפיין מודעות ולכן קשה מאוד למדוד את התוצאות שלו מבחינת Roas.